Mouvement pour le Liban

Représentant le Courant Patriotique Libre en Belgique

Libanon-tribunaal start in maart

Posted by jeunempl sur février 3, 2009

Het Krantje online

Tribunaal Libanon - HaririLeidschendam – Op donderdag 22 januari was er een inloopavond voor de omwonenden van het Speciaal Tribunaal voor Libanon (STL) aan de Dokter Van der Stamstraat in Leidschendam. Het STL start zijn werkzaamheden hier op 1 maart.

De inloopavond was een vervolg op een inloopavond van vorig jaar mei. Sindsdien heeft het STL een aantal stappen gezet. Zo zijn onder andere een aantal bouwkundige aanpassingen in en rond het STL-gebouw doorgevoerd.

Ongeveer 150 omwonenden maakten van de gelegenheid gebruik om het STL-gebouw te bezoeken en zich te laten informeren over de huidige stand van zaken. Naast een mini-tentoonstelling over de achtergrond en plannen van het STL, konden bezoekers alvast een kijkje nemen in de voormalige sportzaal, die wordt omgebouwd tot rechtszaal.

Alle betrokken partijen waren tijdens de avond aanwezig voor vragen: Rijksgebouwendienst, Nationaal Coördinator Terrorisme Bestrijding, het Speciaal Tribunaal voor Libanon, Ministerie van Buitenlandse Zaken, Politie Haaglanden en de gemeente Leidschendam-Voorburg.

Het tribunaal start officieel op 1 maart 2009. De processen zijn openbaar en toegankelijk voor het publiek. Neem voor meer informatie over het Speciaal Tribunaal voor Libanon een kijkje op de website: http://www.stl-tsl.org.

Publicité

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

 
%d blogueurs aiment cette page :